Keuken-land “[your-subject]”

From: Hans van Baalen
Subject: [your-subject] Company:
Phone: 0263812040
Message Body:
Hallo Nejad,
op 30 juni is door ons bij jullie een afzuigkap Piccante Perino besteld ( bestelnummer #101304). Op 10 juli heb ik in mijn account bij jullie gekeken hoe het staat met mijn bestelling. Omdat er staat dat ik geen bestelling heb geplaatst, heb ik je een berichtje gestuurd. Je hebt me geantwoord : Uw bestelling is bij ons goed ontvangen en wij hebben het voor u besteld, naar verwachting zou het in de week van 19 juli as bij ons op voorraad komen en zullen het per direct per post opsturen, u krijgt op dat moment een T&T code van DHL waarmee uw pakket te volgen is.
Op 13 juli heb je me een berichtje gestuurd: Wij hebben de afzuigkap al besteld en naar verwachting de vierde week van juli moet binnen komen en zullen het meteen binnen 1-2 dagen bij u laten bezorgen. De levertijden zijn momenteel een week langer vanwege de vakantie periode, ik hoop dat u hier begrip voor hebt.
Afgelopen vrijdag ( 29 juli) heb ik je gebeld en gevraagd hoe de situatie nu is met onze bestelling. Als ik je toen goed begrepen heb, dan zou deze week de afzuigkap bij jullie binnenkomen en zou hij deze week met DHL naar me toegestuurd worden.
Het is nu donderdag 4 augustus. Kun je me via een berichtje laten weten wanneer we de door ons bestelde afzuigkap bij ons bezorgd wordt.
Met vriendelijke groet, Hans van Baalen


This e-mail was sent from a contact form on Keuken-land (https://www.keuken-land.nl)

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *