Keuken-land “[your-subject]”

From: Faten Mesri
Subject: [your-subject] Company: Levering Keuken Koestraat 4 ( 2312 xj) Leiden
Phone: 0638272456
Message Body:
Betreft 102987

Geachte heer, mevrouw

Via uw site heb ik een keuken besteld zie order nummer links boven.

Ik begrijp dat een moeilijke tijd is om spullen te krijgen. Maar ik hoop dat het mogelijk is om de keuken sneller geleverd te krijgen.

Momenteel ben ik met de verbouwing bezig omdat ik de financiering voor een hypotheek niet rond kan krijgen. ( ik zal het proces hier niet omschrijven) En deze moet ik voor 1 november a.s weten omdat de deadline afloopt en ik noodgedwongen de woning moet verkopen. Mocht ik de financiering uiteindelijk niet rond kan krijgen. Helaas heb ik een afwijzing gekregen. Na het plaatsen van de keuken zal ik de woning opnieuw moeten taxeren en moeten opsturen naar de bank. Dit is allemaal afhankelijk van de taxatie of de financiering uiteindelijk rondkomt. Met de taxateur heb ik op 3 november a.s een afspraak ingepland.

Nu heb ik de verbouwing stilgelegd omdat ik nu op de keuken wacht. Het bedrijf wil niet verder omdat zij op keuken wachten ivm de afmetingen in de woning. Ik hoop dat het mogelijk is dat ik de keuken snel of met voorrang. geleverd kan krijgen zodat ik niet in moeilijkheid kom met herfinanciering of de verkoop.. de financierders hebben mij een beperkt tijd 1 november a.s gegeven om dit allemaal te regelen. Uitstel krijgen is niet mogelijk.

Ik dank alvast voor uw begrip en medewerking.

Mijn dank is groot

Mvg

Faten Mesri


This e-mail was sent from a contact form on Keuken-land (https://www.keuken-land.nl)

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *