Keuken-land “[your-subject]”

From: Zenne von Hebel
Subject: [your-subject] Company:
Phone: 0630639369
Message Body:
Hallo,
Ik heb 01-10-2022 een keuken besteld (bestelnummer: 102798), echter heb ik deze nog niet ontvangen. Het is nu 6 weken geleden en zou volgens jullie leveringsvoorwaarden, artikel 13- levering en uitvoering, de keuken al moeten hebben ontvangen of in ieder geval een bericht van vertraging moeten hebben gekregen. Echter heb ik zowel de keuken als bericht van vertraging niet ontvangen.
Ik heb op 11-10-2022 telefonisch contact opgenomen met de vraag of ik een indicatie kon krijgen van de verzenddatum, toen is mij verteld dat het leveringstermijn ongeveer 3 tot 4 weken is. Echter heb ik nu 6 weken later dus nog steeds niks ontvangen.
Ik probeerde net weer telefonisch contact op te nemen, maar krijg de melding dat jullie niet te bereiken zijn, dus probeer ik via hier contact met jullie te krijgen. Ik wil graag dat jullie zo snel mogelijk contact met mij opnemen en mij meer kunnen vertellen over de levering van mijn bestelling.

Mvg,
Zenne von Hebel


This e-mail was sent from a contact form on Keuken-land (https://www.keuken-land.nl)

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *